Niet alleen Benfica-bus bekogeld, ook huizen van spelers beklad

5 juni 2020, 15:56

Benfica heeft opnieuw te maken gehad met een treurige actie van 'voetbalfans'. Na het teleurstellende gelijkspel tegen laagvlieger Tondela donderdagavond werd de spelersbus al bekogeld, maar dat was niet het enige: de huizen van Rafa Silva en Pizzi en hoofdtrainer Bruno Lage zijn ook nog eens beklad.

Daarmee is de hervatting voor Benfica veranderd in een nachtmerrie. Er werden punten verloren, waardoor het niet profiteert van het verlies van FC Porto, [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/368169/bus-benfica-aangevallen-twee-spelers-naar-het-ziekenhuis/,_blank,de bus werd belaagd] en er zijn dus huizen beklad met teksten. Vermoedelijk is het gebeurd door de eigen fans, aangezien ze in hun teksten afgeven op de prestaties van de spelers en trainers.

Op de terugweg naar het stadion werden er dus ook stenen door de ruiten gegooid van de bus, waarbij Weigl en Zivkovic dusdanig gewond raakten dat ze voor de zekerheid naar het ziekenhuis zijn gebracht. Via de officiële kanalen van de club laat Benfica weten de 'criminele acties' te veroordelen en heeft al aangifte gedaan bij de politie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen