De Graafschap pakt door en haalt ook Verbeek binnen

De Graafschap pakt door en haalt ook Verbeek binnen

5 juni 2020 – De Graafschap is volop bezig met komend seizoen, want De Superboeren hebben vandaag (vrijdag) alweer de vierde speler in korte tijd aangetrokken. Danny Verbeek (29) komt transfervrij over van FC Den Bosch en tekent een contract voor drie seizoenen. Na Elmo Lieftink, Joey Konings en Julian Lelieveld de volgende aanwinst.Dat laat De Graafschap weten op het clubkanaal. Logischerwijs zijn ze in Doetinchem blij met de aanvoerder van FC Den Bosch. "Danny heeft ruim 320 wedstrijden betaald voetbal in de benen. Hij heeft ervaring in zowel de Eerste- als de Eredivisie. Hij kan op diverse posities goed uit de voeten en was het afgelopen seizoen bij een flink aantal goals van FC Den Bosch betrokken. Hij had diverse opties en wij zijn dan ook erg content dat hij voor onze plannen heeft gekozen", licht manager voetbalzaken Peter Hofstede toe.

De voetballer gaf eerder aan open te staan voor een langer verblijf in Den Bosch, maar daar werd hem nog geen nieuw contract aangeboden. "Als je ziet hoeveel kwaliteit in de nieuwgevormde selectie zit, weet je dat je aankomend seizoen weer moet gaan voor promotie. Die ambitie spreekt mij erg aan. Een club als De Graafschap past bij mij. Geweldig dat ik aankomend seizoen op De Vijverberg speel. Nu maar hopen dat de supporters weer snel naar club kunnen", aldus Verbeek.

De aanvaller annex middenvelder speelde 181 duels voor FC Den Bosch en kwam eerder uit voor Standard Luik, NAC Breda en FC Utrecht.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 7 juli 2020

  2. maandag 6 juli 2020

  3. zondag 5 juli 2020