Feyenoord-talent Touré trekt de deur definitief achter zich dicht

5 juni 2020, 11:57

Feyenoord-talent Cheick Touré (19) trekt de deur in De Kuip definitief achter zich dicht in de zomer. De aanvaller heeft een aflopend contract en wordt al langer gelinkt aan de uitgang in Rotterdam-Zuid, maar dat is nu bevestigd door de zaakwaarnemer van het talent.

Ondanks dat Feyenoord hem meermaals een aanbieding heeft gedaan, kwam het niet tot een akkoord. ADO Den Haag was een van de clubs die interesse zou hebben in de buitenspeler, al wilde zaakwaarnemer Melvin Plet die niet bevestigen. Er zouden 'een aantal dingetjes' spelen, concrete clubs worden er echter niet genoemd.

Het gaat volgens Plet niet om de hoeveelheid geld, maar vooral over een gebrek aan toekomstperspectief voor Touré. "Ik denk dat Feyenoord daar ook bij zichzelf te rade moet gaan. Het is niet alleen bij Cheick gebeurd", weet Plet tegenover Voetbalprimeur, om vervolgens een opsomming te maken van vertrokken spelers. "Melayro Bogarde speelt nu toch in de Bundesliga. Hij tekende ook geen contract. Gustavo Hamer is naar FC Dordrecht en PEC Zwolle gegaan en gaat nu naar Coventry City. Zo zijn er wel meer gevallen. Ik heb Nigel Robertha van Feyenoord naar Cambuur gebracht. Hij speelt nu bij Levski Sofia. Waar het aan ligt, weet ik niet."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen