'Bajselmani langer bij PEC, Idzes-transfer wordt moeilijk verhaal'

'Bajselmani langer bij PEC, Idzes-transfer wordt moeilijk verhaal'

5 juni 2020 – PEC Zwolle gaat het contract van Destan Bajselmani (21) verlengen. De talentvolle vleugelverdediger gaat zijn handtekening zetten onder een tweejarige verbintenis. Daardoor wordt een transfervrij vertrek in de zomer voorkomen. Keeper Mike Hauptmeijer heeft een eenjarige aanbieding op zak.



Dat schrijft De Stentor. Bajselmani wordt door de technische leiding gezien als een talentvolle rechtsback en goede stand-in voor Sai van Wermeskerken. Aanvoerder Bram van Polen wordt vermoedelijk gebruikt als centrale verdediger, waardoor er speeltijd lonkt. Tot dusver kwam de achterhoedespeler tot drie officiële duels namens PEC Zwolle.

Idzes-transfer moeilijk verhaal
Door de transfer van Jay Idzes naar Go Ahead Eagles kan vermoedelijk een streep, zo meldde De Stentor eveneens. De voetballer was transfervrij op weg naar Deventer, maar omdat hij zijn contract vergat op te zeggen, moet FC Eindhoven een financiële vergoeding krijgen. Kowet weigert vooralsnog het gesprek aan te gaan.

FC Eindhoven heeft contact gezocht met Go Ahead Eagles om tot een overeenstemming te komen. Desnoods door middel van een doorverkoopclausule, maar GAE heeft laten weten het gesprek niet aan te willen. Het past ervoor om geld bij te leggen voor Idzes, die zelfs al gepresenteerd werd in De Adelaarshorst. Daardoor lijkt de kans dat er een overeenstemming komt, zeer klein. De zaakwaarnemer van Idzes praat nog wel met FC Eindhoven, waardoor de kans nog fifty-fifty wordt gezien dat er alsnog een akkoord komt.

Lees ook: FC Eindhoven heeft slecht nieuws voor ADO en Go Ahead

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 2 juli 2020

  2. woensdag 1 juli 2020