Gisteren gemist: Chelsea lonkt voor Werner, lagere huur Roda JC

Gisteren gemist: Chelsea lonkt voor Werner, lagere huur Roda JC

5 juni 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 4 juni.BILD: Chelsea verrast en kaapt Werner weg voor neus Liverpool
De strijd om Timo Werner heeft een verrassende wending gekregen. Niet langer Liverpool, maar Chelsea ligt op pole position voor de aanvaller van RB Leipzig. Het is zelfs waarschijnlijk dat de 24-jarige Duitser de overstap maakt naar Stamford Bridge.

Gemeente wil stadionhuur Roda JC flink verlagen
De gemeente Kerkrade steekt Roda JC de helpende hand toe. Het college is bereid de komende drie jaar de huurkosten voor het Parkstad Limburg Stadion te verlagen. De gemeenteraad zal nog wel akkoord moeten geven, maar is het verzoek duidelijk.

Restant Coppa Italia wordt in vijf dagen tijd afgewerkt
Het restant van de Coppa Italia wordt volgende week in een razendsnel tempo afgewerkt. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni staan de returns van de halve finales op het programma, op woensdag 17 juni strijden de finalisten in Rome om de eindzege.

F-Side richt zich tot Halsema: 'U speelt met onze levens'
De harde kern van Ajax heeft liever vandaag dan morgen dat Femke Halsema vertrekt als burgemeester van Amsterdam. De F-Side verwijt de politica dat zij met twee maten meet. De demonstratie van maandag op De Dam mocht doorgaan, terwijl vorig voetbalseizoen voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Juventus hard werd ingegrepen bij de zogenaamde entrada.

Benfica verzuimt koppositie te pakken, gelijkspel voor Sporting
Benfica heeft nagelaten optimaal te profiteren van de nederlaag die FC Porto woensdag leed. Het elftal van Bruno Lage stelde een dag later flink teleur tegen laagvlieger Tondela: 0-0. Het zou een dure uitglijder kunnen zijn. Benfica heeft nu wel evenveel punten als Porto en beschikt ook over een beter doelsaldo, echter is het onderling resultaat doorslaggevend en dat is in het voordeel van Porto.

Meer nieuws

  1. zaterdag 4 juli 2020

  2. vrijdag 3 juli 2020