Pelupessy langer bij Sheffield, Varkevisser weg bij Telstar

Pelupessy langer bij Sheffield, Varkevisser weg bij Telstar

4 juni 2020 – Joey Pelupessy (27) heeft zijn aflopende contract bij Sheffield Wednesday vandaag (donderdag) verlengd. De middenvelder kent sinds januari van 2018 een zeer succesvolle tijd in Engeland, waar dus nog minimaal één jaar bijkomt. Ook was er veel contactnieuws bij Telstar. Dat heeft Sheffield Wednesday laten weten. Mede door blessureleed maakte de middenvelder dit seizoen minder minuten dan de vorige, toch had hij voor de coronacrisis weer een basisplaats veroverd. In totaal speelde de middenvelder 71 officiële duels namens de Championship-club, waarin hij eenmaal scoorde en drie assists gaf. Eerder kwam hij uit voor FC Twente en dus Heracles Almelo.

Veranderingen bij Telstar
Ook uit Velsen kwam er contractnieuws: keeperstrainer en clubman Cor Varkevisser – een dag later jarig als Pelupessy – heeft zijn afscheid aangekondigd bij de Eerste Divisie-club. Hij kan zijn maatschappelijke loopbaan met zijn horecaonderneming niet langer combineren met zijn werk bij Telstar. Colin van der Meijden neemt zijn plek over in de technische staf.

Verder kwam het bericht naar buiten dat Abdel El Ouazzane, Cas Dijkstra en Sven van Doorm komend jaar bij Telstar blijven. Zij hebben een nieuwe verbintenis ondertekend. Linksback Melle Springer wilde graag vertrekken, waardoor de club zijn optie niet heeft gelicht.gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 9 juli 2020

  2. woensdag 8 juli 2020