Vertonghen heeft mogelijk laatste duel gespeeld namens Spurs

Vertonghen heeft mogelijk laatste duel gespeeld namens Spurs

4 juni 2020 – Jan Vertonghen heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Tottenham Hotspur al gespeeld. De Belg beschikt over aan aflopende verbintenis en zou na de hervatting van de Premier League nog maar enkel duels in actie kunnen komen, waardoor het onzeker is of José Mourinho nog een beroep op hem gaat doen. Zeker als hij niet ingaat op de aanbieding van de Spurs.Dat schrijft Sky Sports althans. De 33-jarige verdediger staat tot 30 juni onder contract bij de Engelse club, maar hem is gevraagd om in elk geval in juli nog te willen spelen namens Tottenham. De Premier League heeft laten weten dat clubs voor 23 juni moeten beslissen of spelers met een aflopend contract nog in actie komen bij de hervatting.

Lees ook'Vertonghen twijfelt of hij met één maand wil verlengen bij Spurs'

Bij Vertonghen is dat zeer onduidelijk, mede omdat de verdediger in belangstelling staat van diverse Europese topclubs. Aangezien Tottenham Hotspur hem geen lange verbintenis wil voorleggen, gaat de Belg vermoedelijk vertrekken. In dat scenario is het de vraag of Vertonghen daarin risico's gaat nemen door langer te blijven. Reservedoelman Michel Vorm heeft wel al aangekondigd ook na afloop van zijn contract nog beschikbaar te blijven.

Clubs als Internazionale, FC Barcelona en Ajax zijn de afgelopen tijd genoemd als mogelijke nieuwe club voor Vertonghen. Gezien zijn aanstaande transfervrije status en de huidige coronacrisis is de Rode Duivel een zeer gewilde speler.


gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 13 juli 2020

  2. zondag 12 juli 2020

  3. zaterdag 11 juli 2020