Ejuke is ondanks interesse niet bezig met transfer

Ejuke is ondanks interesse niet bezig met transfer

4 juni 2020 – Aanvaller Chidera Ejuke staat volop in de belangstelling van diverse clubs, maar hoeft niet per se te vertrekken bij sc Heerenveen. De smaakmaker van de Friezen heeft nog geen concrete vertrekwens. "Met een transfer ben ik helemaal niet bezig."Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Weet je wat het is? Mijn carrière zie ik als een groot avontuur, waarvan ik nog maar aan het begin sta. Ik moet doen wat ik altijd heb gedaan: hard werken en geduldig zijn", aldus Ejuke. "Maar bovenal wil ik gelukkig zijn en gezond blijven. Zeker nu beseffen we allemaal dat dat het belangrijkste is."

Lees ook: Miljoenenbod op Ejuke door Heerenveen van tafel geveegd

Eerder toonde Ejuke al dat geld niet zijn belangrijkste drijfveer is, door afgelopen zomer te kiezen voor het Abe Lenstra Stadion. Ook Benfica, SS Lazio en Celtic hadden namelijk concrete interesse. "Na een gesprek met de trainer en de technisch manager wist ik genoeg. Ik kan bij deze club een betere voetballer worden. En ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn keuze. Op straat zijn de mensen vriendelijk, terwijl iedereen bij de club me wil helpen en me vertrouwen geeft."

Dat Ejuke goed in de markt ligt, is niet vreemd. De 22-jarige Nigeriaanse aanvaller maakte in zijn debuutseizoen in de Eredivisie veel indruk. Met negen doelpunten en vier assists was hij een van de meest waardevolle spelers van het voetbaljaar, dat door de coronacrisis niet kon worden afgemaakt.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 4 juli 2020

  2. vrijdag 3 juli 2020