'Romero gaat voor zijn kans en keert in juli terug bij PSV'

'Romero gaat voor zijn kans en keert in juli terug bij PSV'

3 juni 2020 – Maxi Romero keert terug bij PSV. De 21-jarige Argentijn sluit in juli aan bij zijn eigenlijke werkgever, meldt het Eindhovens Dagblad. Het afgelopen jaar speelde Romero op huurbasis bij Vélez Sarsfield, dat de aanvaller nog een seizoen wilde huren. Romero gaat echter voor zijn kans in Eindhoven.

Daarnaast wil PSV de aanvaller die drie jaar geleden voor tien miljoen euro werd gekocht in het rood-wit aan het werk zien. De Eindhovenaren hebben nog niet kunnen genieten van de spits, die mede door blessureleed zijn belofte niet heeft ingelost. In totaal speelde Romero nog maar twintig officiële minuten voor PSV. Bij Jong PSV kwam hij tot elf wedstrijden en drie doelpunten.

Bij Vélez Sarsfield, de club waar hij als tiener doorbrak, presteerde Romero afgelopen seizoen naar behoren. De spits scoorde in 22 competitiewedstrijden zeven keer. Vijf van de doelpunten maakte hij in de laatste zes duels. In Eindhoven moet Romero komend seizoen de concurrentie aangaan met Donyell Malen en Sam Lammers.

gerelateerd