SC Heerenveen
0 – 0
Fortuna Sittard

Van den Berg volgende grote naam voor PSV Vrouwen

Van den Berg volgende grote naam voor PSV Vrouwen

3 juni 2020 – PSV Vrouwen presenteert opnieuw een aansprekende versterking: voormalig Oranje-aanvoerster Mandy van den Berg speelt vanaf volgend seizoen in Eindhoven. De 29-jarige verdedigster komt over van Valencia en tekent voor twee seizoenen. Vorige maand strikte PSV ook keepster Sari van Veenendaal.

Van den Berg speelde de afgelopen jaren in het buitenland voor onder meer Vittsjö (Zweden), LSK Kvinner (Noorwegen), Liverpool en Reading (Engeland). De afgelopen tweeënhalf jaar kwam Van den Berg uit voor Valencia. Vorige week maakte ze haar vertrek uit Spanje bekend en lonkte een terugkeer naar Nederland.

Lees ook: PSV Vrouwen strikt Oranje-keepster Van Veenendaal

"Bij PSV zijn alle randvoorwaarden aanwezig om professioneel je sport te kunnen beoefenen en om prijzen te gaan pakken", licht Van den Berg toe op het clubkanaal van PSV. "Een terugkeer naar de Eredivisie is altijd iets geweest, wat ik een keer zou willen. De vraag was alleen 'wanneer' en nu is dat moment daar. Ik kijk er enorm naar uit om na acht jaar weer thuis te komen in Nederland en met mijn nieuwe uitdaging aan de slag te gaan."

gerelateerd