Feyenoord in gesprek met Coolen: "Ik ben beschikbaar"

3 juni 2020, 09:57

Rini Coolen bevestigt dat hij in gesprek is met Feyenoord. De Rotterdammers zien in hem de trainer voor het nieuwe O21-elftal. Coolen zit momenteel zonder werkgever. Hij nam eerder vroegtijdig afscheid van Rosenborg. "We hebben inderdaad contact en we praten nog", laat Coolen weten.

Coolen vervulde bij Rosenborg de taak van hoofd opleidingen en was ook een tijdje interim-trainer. "Het was een geweldige tijd. In verband met de situatie waarin we nu zitten in de wereld en in de wetenschap dat ik mijn aflopend contract bij Rosenborg toch niet zou gaan verlengen, hebben de club en ik een paar maanden eerder echter afscheid van elkaar genomen", legt de 53-jarige Oldenzaler uit aan het Algemeen Dagblad. "Ik ben dus beschikbaar voor een nieuwe uitdaging."

Feyenoord zoekt voor de O21-ploeg een kandidaat met de hoogste trainerspapieren. Aanvankelijk had de club Dirk Kuyt op het oog. Net als Alfons Groenendijk bedankte hij voor het aanbod. De nieuwe trainer krijgt de taak om kampioen te worden in de O20-competitie om alsnog toe te treden tot de voetbalpiramide. Feyenoord O20 zal dus geen opleidingsteam zijn en vooral een ploeg met spelers die in de hoofdmacht niet aan de bak komen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen