Bijlow: "Ik word wat meer lek geschoten dan voorheen"

3 juni 2020, 09:14

Als keeper blijft er op de trainingen voor Justin Bijlow veel hetzelfde. "Ik word wat meer lek geschoten dan voorheen, haha. Maar het is heerlijk om weer op het veld te staan", bekent de 22-jarige doelman van Feyenoord.

"Een keeperstraining is vrijwel hetzelfde als voor de coronacrisis. We trainen in groepen, de juiste afstand van elkaar bewaren is geen probleem. Als Nick Marsman schiet, keep ik en andersom. Het team mag volop afwerken op het doel, partijtjes zijn nog verboden", zegt Bijlow tegen het Algemeen Dagblad. "We voelen ons weer voetballer of in mijn geval keeper. Dat is lekker. Ook al ontbreekt de strijd nog op het trainingsveld. We weten dat we ons niet voorbereiden op wedstrijden. Maar we zijn fit, hoor. Dat zag je zelfs toen we thuis moesten trainen en de medische staf naar onze gegevens keek."

Bijlow, die zelf astma heeft, is niet bang om straks het nieuwe seizoen te beginnen. "Ik ben ook nooit bang geweest. Ik zie uiteraard hoe ernstig het virus is, maar we houden ons netjes aan de regels. Ik heb zelf soms last van astma, al is het maar twee weken per jaar, gek genoeg. Mijn moeder heeft astma. Maar iedereen is gezond, we leven niet in angst. Wat ook scheelt, is dat ik geen kinderen heb."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen