'Streppel staat na MVV ook op het lijstje van Roda JC'

'Streppel staat na MVV ook op het lijstje van Roda JC'

2 juni 2020 – Jurgen Streppel heeft nog een optie om aan de slag te gaan in Limburg: de oefenmeester werd eerder genoemd bij MVV voor de vacature van hoofdtrainer, maar zou ook in beeld zijn bij Roda JC. De nummer zeventien van de Eerste Divisie heeft hem ook op de lijstjes staan.Dat schrijft De Limburger op basis van meerdere bronnen rondom de club. Streppel is niet de eerste coach die wordt genoemd bij de Limburgers: ook de namen van Alfons Groenendijk en Stijn Vreven vielen recentelijk in Kerkrade. Beide coaches lijken echter niet aan de slag te gaan bij Roda JC. Met Jeffrey van As werd er wel reeds al een technisch directeur aangesteld.

Na het ontslag van Jean-Paul de Jong in februari was Maurice Verberne hoofdcoach en werd René Trost aangesteld als interim voor de rest van het seizoen, omdat Verberne nog niet de benodigde diploma's heeft. Door de coronacrisis kwam hij echter amper aan de bak in Kerkrade. Voor het nieuwe seizoen moet de club nog wel een nieuwe coach aanstellen.

Lees ook: Roda JC hoopt binnen twee weken nieuwe trainer te presenteren

Roda JC of MVV kan de vierde Nederlandse club worden van Streppel. De trainer was eerder in dienst van Helmond Sport, Willem II en sc Heerenveen. Na zijn Friese periode ging de coach aan de slag bij Anorthosis Famagusta. Daarna volgde een kort avontuur bij Al Jazira in de Verenigde Arabische Emiraten.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 15 juli 2020

  2. dinsdag 14 juli 2020

  3. maandag 13 juli 2020