Benfica rekent na korte flirt niet meer op komst van David Luiz

2 juni 2020, 10:49

Even leek het erop dat David Luiz deze zomer zou vertrekken naar Benfica, de club waar hij ooit debuteerde in Europa. De Braziliaanse verdediger beschikt over een aflopend contract bij Arsenal en Benfica liet weten hem graag te verwelkomen, maar volgens voorzitter Luís Filipe Vieira zit een deal er niet in.

"Ik heb maandag opnieuw met hem gesproken", zegt Vieira in Portugese media. "We hebben een relatie als die van een vader en een zoon. Hij zat in de auto met zijn zaakwaarnemer en ze waren bezig met een nieuwe verbintenis bij Arsenal. Wat hij daar aan salaris opstrijkt, is voor ons als Benfica simpelweg niet op te hoesten."

Afgelopen weekend gooide Luiz zelf olie op het vuur, door te zeggen dat een terugkeer bij Benfica een droom is. De 33-jarige verdediger brak daar ooit door in Europa. "Ik heb al met voorzitter Luís Filipe Vieira gesproken over mijn rentree. Het is mijn droom om mijn carrière af te sluiten bij Benfica. Het Benfica-shirt weer dragen is mij meer waard dan veel prijzen", zei hij tegen het Portugese Record.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen