'Vélez wil PSV-huurling Romero graag langer houden'

2 juni 2020, 08:04   Bijgewerkt: 2 juni 2020, 09:40

Als het aan Vélez Sarsfield ligt, dan blijft Maxi Romero langer bij de club. De Argentijnse aanvaller flopte vooralsnog compleet bij PSV, maar presteert bij de Argentijnse club wel goed. De club wil hem dan ook graag houden, maar is volgens Voetbal International financieel niet in staat om dat voor elkaar te krijgen.

PSV stuurde Romero vorig jaar terug naar de club die hem eerder voor tien miljoen euro naar Eindhoven liet gaan. Het betrof een huurperiode voor één seizoen en normaliter keert de aanvaller deze zomer dus terug naar Nederland. Bij Vélez presteerde Romero afgelopen seizoen zeer behoorlijk, met 7 goals in 22 duels. Vélez wil de aanvaller graag langer huren, maar stuit op financiële blokkades.

Voorzitter Sergio Rapisarda hoopt nog altijd dat Romero niet terugkeert naar Eindhoven, maar bij de club blijft. "Vanwege zijn liefde voor Vélez kwam Maxi een jaar zonder het de club iets kostte en was hij bereid om minder dan de helft van zijn salaris te verdienen. Ik blijf hopen, maar PSV wil hem nu terug", zegt hij tegen TyC over de 21-jarige spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen