'FC Twente loopt blauwtje bij oud-trainer Preud'homme'

'FC Twente loopt blauwtje bij oud-trainer Preud'homme'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

1 juni 2020 – Michel Preud'homme heeft een aanbod naast zich neergelegd om terug te keren als hoofdtrainer van FC Twente, schrijft Het Laatste Nieuws. De Belg zou in Enschede een carte blanche krijgen om het technische beleid van de club te bepalen. Hoewel Preud'homme gevleid is door de interesse, heeft hij de aanbieding afgewezen.

Preud'homme is op dit moment trainer, sportief directeur én vice-voorzitter van Standard Luik. Als coach doet hij binnenkort een stapje terug, is de verwachting in België. Preud'homme is echter niet van plan de Belgische club te verlaten. Ook niet voor de club waar hij tussen 2010 en 2011 al een keer eerder trainer was.

FC Twente is zowel op zoek naar een nieuwe trainer als technisch directeur. Van zowel Gonzalo García als Ted van Leeuwen neemt de club uit Enschede deze zomer afscheid. Paul van der Kraan, algemeen directeur van de Tukkers, vertelde onlangs eerst een technisch directeur te willen aanstellen, daarna pas een trainer.

Reactie
FC Twente wil niet reageren op het nieuws uit België. "Op namen gaan we niet in", aldus van der Kraan.

Reacties

gerelateerd