'Onderhandelingen Genk en Heracles over Dessers muurvast'

'Onderhandelingen Genk en Heracles over Dessers muurvast'

1 juni 2020 – Van een akkoord tussen KRC Genk en Heracles Almelo over de transfer van Cyriel Dessers is nog geen sprake. De onderhandelingen zitten muurvast, schrijft Het Laatste Nieuws. Het gat tussen vraag en aanbod blijft (vooralsnog) te groot.Genk deed onlangs een bod voor de Eredivisie-topscorer van afgelopen seizoen. Dat leidde er niet toe dat de clubs met elkaar om tafel gingen. "Dat zegt genoeg", zei technisch directeur Tim Gilissen tegen Tubantia, doelend op het grote verschil tussen wat Heracles vraagt en Genk over heeft voor Dessers.

In Belgische media werd beweerd dat Heracles zes miljoen euro zou vragen voor de spits. "Er is nog geen bedrag genoemd. We zitten in de fase dat wordt afgetast wat de bandbreedte van de transfersom zou moeten zijn", weersprak Gilissen dat. "Dat er interesse is voor de topscorer van de Eredivisie is logisch. Al zouden wij hem ook graag houden. Maar als het bod van Genk serieus wordt en het leidt tot een goede deal, dan gunnen we dat Cyriel."

Genk is de club waar Dessers als kind fan van was. De 25-jarige aanvaller speelde daarentegen niet in de jeugdopleiding van de club. Bij OH Leuven maakte Dessers zijn debuut in het profvoetbal. Via Sporting Lokeren, NAC Breda en FC Utrecht streek de spits afgelopen zomer neer bij Heracles, waar hij in 26 Eredivisie-wedstrijden vijftien keer scoorde.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 14 juli 2020

  2. maandag 13 juli 2020