'Nieuw Pirlo' geeft Italiaanse top voorkeur boven PSG en Barça

'Nieuw Pirlo' geeft Italiaanse top voorkeur boven PSG en Barça

1 juni 2020 – De toekomst van Sandro Tonali ligt waarschijnlijk in Italië. De twintigjarige middenvelder van Brescia geniet belangstelling van de Europese top, maar geeft de voorkeur aan een binnenlandse transfer. Dat vertelt Massimo Cellino, voorzitter van Brescia, in een interview met Corriere dello Sport."Op sommige spelers word ik verliefd, het liefst verkoop ik ze niet. Het team om hem heen bouwen, dat was mijn droom. Maar dat is niet realistisch, besef ik. Hij heeft belangrijke persoonlijke ambities", aldus Cellino. De voorzitter verwacht dat Tonali zijn loopbaan voorzet bij een van de Italiaanse topclubs. Hij ontving echter ook al belletjes uit Parijs en Barcelona.

"Nasser (Al-Khelaifi, voorzitter van PSG, red.) wil hem graag naar Parijs halen. Hij geeft de voorkeur aan een transfer naar Inter of Juventus. De Laurentiis (voorzitter Napoli) heeft veertig miljoen euro geboden, Fiorentina wil alles uit de kast trekken, maar zijn lot is al min of meer bezegeld", gaat hij verder.

Cellino vertelt dat Barça voor de coronacrisis een bod deed van 65 miljoen euro plus twee 'zeer interessante' spelers. "Ik denk dat zij het antwoord dat zij kregen niet leuk vonden. En ook niet dat van Tonali." 

Tonali speelde tot nu toe 23 wedstrijden in de Serie A. In oktober debuteerde 'de nieuwe Pirlo' in het nationale team van Italië. Daarna volgden nog twee interlands.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 15 juli 2020

  2. dinsdag 14 juli 2020

  3. maandag 13 juli 2020