Bayern doet deze zomer mogelijk geen grote aankopen

Bayern doet deze zomer mogelijk geen grote aankopen

1 juni 2020 – Het is nog maar de vraag of Bayern München komende zomer grote aankopen doet. Hasan Salihamidzic, technisch directeur van de Duitse grootmacht, liet zich in april ontvallen een 'internationale ster' en 'toptalent uit Europa' naar München te willen halen. Olivier Kahn betwijfelt of dat op dit moment wel realistisch is.In financieel opzicht moet het voetbal door de coronacrisis een flinke jas uitdoen. Dat geldt ook voor Bayern München, dat de voorbije periode veelvuldig in verband is gebracht met Leroy Sané (Manchester City) en Kai Havertz (Bayer Leverkusen). "Op dit moment zijn we bezig met heel andere zaken", stelt bestuurslid Kahn bij Sky90. "Het is ook nog maar de vraag of het transfercarrousel gaat draaien, daar ben ik heel sceptisch over."

De oud-keeper vertelt dat er mogelijk een 'transferstop' ingelast. "We bekijken hoe alles zich ontwikkelt, zoals andere Europese clubs dat doen. Vooralsnog heb ik niet het idee dat clubs bereid zijn grote transfers te doen", aldus Kahn.

Mogelijk hebben de uitspraken van de toekomstig opvolger van Karl-Heinz Rummenigge als bestuursvoorzitter van Bayern München ook gevolgen voor Sergiño Dest. De rechtsback van Ajax leek, voordat de coronacrisis zijn intrede deed, hard op weg naar de Duitse grootmacht. 

Meer nieuws

  1. dinsdag 7 juli 2020

  2. maandag 6 juli 2020

  3. zondag 5 juli 2020