Kans groot dat Luiz bij Arsenal blijft: "Hij wil niet weg"

1 juni 2020, 09:39

David Luiz blijft bij Arsenal, verwacht zijn zaakwaarnemer Kia Joorabchian. De Londense club besloot onlangs de optie in het contract van de Braziliaanse verdediger niet te lichten, waardoor Luiz binnenkort in principe transfervrij is. Joorabchian acht de kans echter 'zeer groot' dat de club en speler elkaar zullen vinden in een nieuwe verbintenis.

Luiz flirtte onlangs met een terugkeer naar Benfica, maar volgens de spelersagent wil de Braziliaan gewoon in Londen blijven. Op dit moment geniet een overgang naar de Portugese club niet zijn voorkeur. "Hij is erg gelukkig bij Arsenal", vertelt Joorabchian in een interview Sky Sports. "Hij heeft een zeer goede relatie met zowel de trainer als de technisch directeur. Arsenal had de optie om zijn contract te verlengen, maar die is verlopen. De optie liep midden in de pandemie af."

Zodra de situatie weer wat normaler is, verwacht Joorabchian dat Luiz en Arsenal er met elkaar uitkomen. "David en Arsenal zullen om tafel gaan voor het nieuwe seizoen begint. Dan zal worden besloten of hij blijft of niet. De kans is zeer groot dat hij bij Arsenal blijft, hij wil niet weg."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen