Sancho scoort eerste hattrick: "Een bitterzoet moment"

1 juni 2020, 09:21

Jadon Sancho was zondagavond de gevierde man bij Borussia Dortmund. Met zijn eerste hattrick uit zijn loopbaan had de twintigjarige Engelsman een groot aandeel in de 1-6 overwinning tegen SC Paderborn. Zijn eerste doelpunt droeg hij op George Floyd, de Amerikaanse zwarte man die door politiegeweld om het leven kwam.

Via Twitter laat Sancho weten gemengde gevoelens te hebben overgehouden aan zijn eerste professionele hattrick. 'Een bitterzoet moment voor mij, want er zijn vandaag de dag belangrijkere zaken gaande. Zaken die we moeten aanpakken en helpen veranderen. We moeten een eenheid vormen en vechten voor gerechtigheid. Samen staan we sterker', aldus Sancho, die zijn tweet afsluit met #JusticeForGeorgeFloyd.

Sancho was afgelopen weekend zeker niet de enige voetballer in de Bundesliga die stilstond bij de dood van Floyd. Zo ging Marcus Thuram (Borussia Mönchengladbach) na zijn eerste doelpunt tegen Union Berlin op één knie zitten. Schalke 04-verdediger Weston McKennie droeg een band met 'Justice for George'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen