Klopp trappelt van ongeduld: "Dan moeten we 100 procent zijn"

Klopp trappelt van ongeduld: "Dan moeten we 100 procent zijn"

1 juni 2020 – Jürgen Klopp kan niet wachten tot het Premier League-seizoen verdergaat. Vorige week hervatte Liverpool net als de andere Engelse teams de groepstraining, tot blijdschap van de Duitse trainer. "Het is geweldig, een enorm verschil. We hebben overal aan kunnen werken waaraan we wilden werken", aldus de coach.Het trainen met kleine groepjes vond Klopp ook fijn. "Maar we werken nu aan tactische zaken, dat gaat erg goed", vertelt de oefenmeester in een interview op het officiële clubkanaal. "Hopelijk kunnen we de komende twee à drie weken meer progressie boeken. We nemen de situatie zoals die is en maken gebruik van iedere seconde die we met elkaar hebben."

De Premier League wordt op 17 juni hervat. De kans is groot dat Liverpool deze maand nog de landstitel verovert. De voorsprong op nummer twee Manchester City bedraagt liefst 25 punten. The Citizens hebben echter wel een wedstrijd minder gespeeld. Nadat City het inhaalduel met Arsenal heeft gespeeld, komen beide teams nog negen keer in actie.

Op dit moment hoeven de spelers van Liverpool nog niet wedstrijdfit te zijn. "We verhogen elke dag de intensiteit. Pas 19 of 20 juni moeten we er staan, tegen Everton. Dat is het moment waarop we op 100 procent moeten zitten."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 15 juli 2020

  2. dinsdag 14 juli 2020

  3. maandag 13 juli 2020