Nog veel onduidelijkheden voor clubs in Premier League

31 mei 2020, 23:48

Ondanks duidelijkheid over de hervatting van de Premier League, heerst er bij de clubs nog veel onduidelijkheid. Zij weten niet wat er de komende periode te wachten staat. "We weten de speeldagen. Maar hoe alles wordt georganiseerd, is nog niet bekend", zegt Marcel Brands, de technisch directeur van Everton.

"De details over het reizen, de voorbereiding van de wedstrijden. En zelfs over de speellocaties is nog een hoop te doen", vertelt Brands aan de NOS. Waarschijnlijk dat risicoduels, zoals Everton tegen Liverpool op 20 juni, op neutraal terrein worden gespeeld. "Het lijkt erop dat een tien- tot twaalftal wedstrijden, die onder een bepaald risico vallen, op een andere locatie worden gespeeld. Daar is Everton tegen Liverpool er een van. De stadions liggen naast elkaar, midden in een woonwijk. En Liverpool is dicht bij een kampioenschap, dat maakt de nodige emoties los."

Volgens schema is Everton op 26 juli klaar met het seizoen. Brands: "Het wordt een bijzondere zomer. Ik ben benieuwd hoeveel geld er gespendeerd gaat worden op de transfermarkt. Ik verwacht dat het wel anders gaat zijn dan in de voorgaande jaren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen