Balotelli: 'Ik ben geen spook dat onzichtbaar is voor camera's'

Balotelli: 'Ik ben geen spook dat onzichtbaar is voor camera's'

31 mei 2020 – Mario Balotelli is boos op Sky Sport Italia. De tv-zender beweerde dat de spits van Brescia opnieuw tegen de afspraken in ontbrak op de training. Volgens Balotelli zelf was hij gewoon aanwezig. 'Volgens mij ben ik niet onzichtbaar', bijt hij van zich af. 'Hoe kun je schrijven dat ik niet op het veld trainde? Bij alle sessies van mij staan er journalisten, uiteraard met hun camera's', reageert Balotelli via Instagram. 'Ik train bijna altijd twee keer per dag. Hoe kunnen jullie het bewijs ontkennen? Ik ben toch geen spook dat onzichtbaar is voor camera's.'

Duidelijk is wel dat het tussen Balotelli en Brescia niet goed zit. Voorzitter Massimo Cellino bekende deze week dat hij spijt heeft van het contracteren van de 29-jarige Italiaan. 'Op het juiste moment zal ik alles precies uitleggen en zullen jullie het begrijpen', aldus Balotelli.

Lees meer: Brescia-voorzitter heeft spijt van vastleggen Balotelli

Balotelli heeft bij Brescia nog een contract voor twee seizoenen. Vorige zomer kwam hij over van Olympique Marseille. Een doorslaand succes is de terugkeer van de 29-jarige spits in Italië ook sportief niet geworden. In negentien wedstrijden scoorde hij slechts vijf keer.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 7 juli 2020

  2. maandag 6 juli 2020

  3. zondag 5 juli 2020