Hamburger SV komt twee fouten van Letschert te boven

31 mei 2020, 16:42

Hamburger SV is ontkomen aan een nieuwe domper. Ondanks twee fouten van Timo Letschert toonde HSV zich zondagmiddag te sterk voor SV Wehen Wiesbaden (3-2). De nummer drie van de 2. Bundesliga ging midweeks nog pijnlijk onderuit bij VfB Stuttgart.

Donderdag verspeelde HSV een 0-2 voorsprong en daarmee ook de tweede plaats, die rechtstreeks promotie oplevert. Tegen Wiesbaden verliep het opnieuw met horten en stoten. Letschert speelde daarin een hoofdrol. De verdediger leidde een vroege 0-1 achterstand in door bij het uitverdedigen de bal te verliezen. Dat werd afgestraft door Manuel Schaeffler. Bij de 2-1 voorsprong van HSV - David Kinsombi en Joel Pohjanpalo scoorden voor HSV - ging Letschert nogmaals in de fout. Hij veroorzaakte een strafschop, die Schaeffler benutte. 

Gelukkig voor Letschert, die werd gewisseld, wist HSV ook die miskleun te herstellen. Een kwartier voor tijd zag hij Kinsombi de winnende voor HSV, waar ook Rick van Drongelen meespeelde, maken. Het betekende een kostbare zege voor de thuisploeg. HSV blijft met twee punten achterstand in het spoor van Stuttgart, dat zegevierde bij Dynamo Dresden (0-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen