'United huurt Ighalo langer, Saúl kondigt transfer aan'

31 mei 2020, 15:06

Manchester United gaat de verhuurbeurt van Odion Ighalo (30) vermoedelijk op korte termijn verlengen. De aanvaller zou normaliter vandaag (zondag) terugkeren naar zijn Chinese werkgever Shanghai Shenhua, maar het is zeer aannemelijk dat hij ook bij de naderende hervatting van de Premier League nog bij de selectie van The Red Devils zit.

Dat schrijft het doorgaans betrouwbare Sky Sports althans. Volgens het medium is Manchester United dichtbij het verlengen van de huurovereenkomst. Het zou gaan om een verlenging van een half jaar, waarbij hij in januari dus pas terugkeert in China. Daar heeft hij een contract tot en met 2022. Eigenlijk was Shanghai Shenhua alleen bereid om mee te werken aan een langer verblijf bij een verkoop, maar de coronacrisis heeft die mening veranderd.

Vertrek Saúl

Verder is het ook mogelijk dat Saúl Niguez op korte termijn een transfer gaat aankondigen bij Atlético Madrid. Hoewel de middenvelder in 2017 nog bijtekende tot en met 2026 (!), laat hij via Twitter weten over drie dagen een nieuwe club te presenteren. Een opmerkelijke manier van communiceren en of het echt een transfer betreft, is onduidelijk. Opvallend is het echter zeker en volgens de Spaanse media heeft Atlético Madrid het geld nodig vanwege de coronacrisis. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen