Advocaat 'not amused' over de teksten van Stam

Advocaat 'not amused' over de teksten van Stam

31 mei 2020 – Dick Advocaat is niet bepaald te spreken over de recente uitspraken van Jaap Stam. De bij Feyenoord opgestapte oefenmeester gaf recent in een interview aan dat hij de successen in Rotterdam-Zuid ook als zijn eigen verdienste ziet. Advocaat is not amused en heeft het interview in dagblad Trouw met 'stijgende verbazing' gelezen.Dat vertelt Advocaat tegenover Voetbal International. Inhoudelijk wil de trainer er niet te diep op in gaan, maar laat wel blijken hoe hij denkt over het inmiddels veelbesproken interview. "Jaap Stam heeft bij Feyenoord één goede beslissing genomen en dat is door op te stappen bij de club", verpakte Advocaat zijn duidelijke mening in één harde zin.

Lees ook: Stam claimt aandeel in succes Feyenoord: "Niet een beetje, hoor"

Stam: "Gun Dick al het succes met Feyenoord"
Stam zei onder andere in het interview: "Mensen zien dan niet wat er vooraf is gebeurd. Zo is de voetballerij. Een ander loopt er dan mee weg. Dick heeft natuurlijk zijn sporen verdiend, maar hij wilde er voor het seizoen ook niet instappen, hè?". Ook zou hij verdediger Marcos Senesi wel hebben gehaald naar De Kuip, terwijl hij dat eerder nog ontkende tegenover FOX Sports

De oefenmeester van FC Cincinnati laat tegenover VI weten dat hij het werk van Advocaat niet wilde bagatelliseren. "Iedereen die mij kent, weet dat ik juist heel veel respect hebt voor wat Dick als trainer allemaal heeft gepresteerd. Het ging mij om het beeld dat is ontstaan. Alsof er voor Dick niks is gedaan bij Feyenoord", aldus Stam, die het ook nog eens is met het opmerking van Advocaat dat het goed was dat hij opstapte. "Ik gun Dick dan ook al het succes met Feyenoord."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 4 juli 2020

  2. vrijdag 3 juli 2020