Spoorboekje: schema Serie A bekend, elftal FC Transfertargets

1 juni 2020, 07:00   Bijgewerkt: 31 mei 2020, 23:33

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 1 juni.

Nieuws

Schema Serie A

In Italië wordt het nieuwe schema voor de Serie A vandaag verwacht. De competitie keert in het weekend van 20 juni terug. Waarschijnlijk dat het programma geen aanvangstijden op de middag bevat. Vanwege de zomerse warmte wil de Italiaanse spelersvakbond dat er niet vóór 17.00 uur afgetrapt wordt.

Specials

FC Transfertargets

Door de coronacrisis draait de transfermarkt nog zeker niet op volle toeren, toch werd Mauro Icardi gisteren (zondag) gepresenteerd bij Paris Saint-Germain en kondigde Atlético's Saul een naderende overgang aan. Ook de geruchtenmarkt draait op volle toeren. Welke voetballers blijven als target maar terugkomen in het Europese geruchtencircuit en zullen ondanks de crisis vermoedelijk toch verkassen? 

Wedstrijden

1. FC Köln - RB Leipzig (20.30 uur)

Peter Bosz zal het duel van RB Leipzig met bovengemiddelde interesse volgen. Want de Nederlander herstelde zich vrijdagavond goed van de midweekse dreun tegen VfL Wolfsburg, maar zag gisteren (zondag) Borussia Mönchengladbach winnen van Union Berlin. Als RB Leipzig ook wint, dan is het in de strijd om een Champions League-ticket niets opgeschoten deze speelronde. 

FC Midtjylland - AC Horsens (16.00 uur)

De regerend landskampioen in Denemarken stevent ook met volle vaart af op een nieuwe titel. Tim Sparv en consorten wonnen voor de hervatting van de Deense competitie de laatste vier duels zonder tegentreffer en als er niets geks gebeurt, trekken ze de voorsprong van twaalf punten gewoon over de streep. AC Horsens won voor de coronastop echter ook verrassend van nummer twee FC Kopenhagen, dus FC Midtjylland is gewaarschuwd. 

Voetbal op tv

19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, actualiteitenprogramma

20.25 uur: FC Köln – RB Leipzig, FOX Sports 1, live verslag van Bundesliga-duel

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

21.30 uur: Paniekvoetbal, Ziggo Sport, tv-programma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen