Gisteren gemist: Bayern geeft show, geen nieuwe gevallen in PL

Gisteren gemist: Bayern geeft show, geen nieuwe gevallen in PL

31 mei 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 30 mei.Zeges voor Hoffenheim en Werder, Dilrosun matchwinner Hertha
Vanuit Nederlands perspectief is het een prima middag geworden in de Bundesliga. Het 1899 Hoffenheim van Alfred Schreuder boekte een prima zege bij FSV Mainz, waardoor de stijgende lijn weer gevonden is. Ondertussen pakte Davy Klaassen met Werder Bremen een belangrijke zege bij Schalke en werd Javairo Dilrosun de matchwinner voor Hertha BSC.

Bayern imponeert weer en boekt met gemak achtste zege op rij
Bayern München blijft de Bundesliga stevig in zijn greep houden. De recordkampioen imponeerde midweeks met een zege bij belager Borussia Dortmund en heeft zaterdagavond weer van zich doen spreken. Nummer zestien Fortuna Düsseldorf was in de Allianz Arena absoluut geen partij voor de koploper, die simpel met 5-0 won en het gat met Dortmund vergrootte tot tien punten.

Vierde testronde Premier League levert topresultaten op
Het is zaterdag een dag vol goed nieuws voor de Premier League. Eerder vandaag werd al bekend dat de overheid goedkeuring heeft verleend aan het hervatten van de competitie in juni en het is ook bekend geworden dat er geen positieve tests zijn afgelegd.

Ook Championship heeft getest en meldt tien positieve gevallen
In de Premier League bleef de vierde testronde zonder negatieve tests, maar dat is in het Championship anders. De EFL kondigt zaterdagavond aan dat tien personen van acht verschillende clubs positieve tests hebben afgeleverd.

Dilrosun blinkt uit met goal: "Heb hier naar uitgekeken"
Javairo Dilrosun kreeg zaterdag het vertrouwen van trainer Bruno Labbadia bij Hertha BSC en maakte het waar. De buitenspeler stond in de basis tegen FC Augsburg en maakte de openingsgoal (2-0 winst). Hij is blij dat hij kon uitblinken.

Meer nieuws

  1. zaterdag 11 juli 2020

  2. vrijdag 10 juli 2020