Hoeness rekent niet op komst van Leverkusen-parel Havertz

Hoeness rekent niet op komst van Leverkusen-parel Havertz

30 mei 2020 – Bayern München is druk bezig om de selectie in de zomer te versterken en wordt vooral in verband gebracht met Leroy Sané. Ook de naam van Kai Havertz, de aanvoerder en smaakmaker van Bayer Leverkusen, zingt rond. Uli Hoeness verwacht echter niet dat hij deze zomer wordt aangetrokken.



De voormalig president van Bayern is momenteel lid van de Raad van Toezicht en heeft zodoende nog altijd goede connecties bij Bayern. "Havertz zouden we zeker willen hebben, maar in deze tijd weet niemand hoe de economische toekomst van clubs eruitziet", sprak de voormalig president zaterdag in Duitse media. "Ik zou hem graag bij Bayern zien, maar kan het me op dit moment niet voorstellen dat hij komt."

Havertz is de grote roerganger bij Leverkusen, dat in de race is voor Champions League-voetbal en volgende week tegen Bayern speelt. Zijn komst is volgens Hoeness geen noodzaak. "We hebben een jonge ploeg die zich nog verder kan ontwikkelen. Denk aan Serge Gnabry, Kingsley Coman en hopelijk ook Leroy Sané."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 11 juli 2020

  2. vrijdag 10 juli 2020