Veltman is weer helemaal hersteld van knieblessure

29 mei 2020, 19:54   Bijgewerkt: 29 mei 2020, 19:59

Joël Veltman is weer helemaal hersteld van zijn knieblessure. De verdediger van Ajax viel in de topper tegen PSV uit met een knieblessure en stond naar verwachting twee maanden buitenspel. Door de coronacrisis is hij echter niet meer in actie gekomen namens de Amsterdammers dit seizoen, maar achter de schermen heeft hij zich weer helemaal fit getraind. "Mijn knie is helemaal top, het is weer een gezonde knie."

Dat vertelt hij op het clubkanaal van Ajax. Ondanks dat zijn knieblessure weer helemaal is hersteld, had hij nog wel wat fysieke zorgen de laatste tijd. "Ik had wat opstartproblemen met de heupen. We hebben alle tijd, dus waarom zou ik het forceren?", vroeg hij zich hardop af over zijn eigen fitheid. Daarom werkte Veltman iets meer trainingen af om helemaal fit te worden.

Lees ook: Veltman keert terug op trainingsveld van Ajax

"Je doet hele andere dingen dan normaal, het is toch iets anders", vindt Veltman over de coronacrisis. "Het liefst doe je krachttraining met elkaar en met de jongens op het veld. Je mist de kleedkamerhumor toch wel." Maar het gaat vooral om hard trainen. "Je hoort veel blessures na quarantaineweken, dat probeer je te voorkomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen