Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

KNVB ziet niets in organiseren bekerfinale op Bonaire

KNVB ziet niets in organiseren bekerfinale op Bonaire

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

29 mei 2020 – FC Utrecht stelt alles in het werk om de bekerfinale tegen Feyenoord alsnog te laten spelen. Eén van de ideeën van de club was om de finale te laten spelen op Bonaire, waar vervolgens positief werd gereageerd op het plan. De KNVB is een stuk minder enthousiast en voelt er niets voor om de wedstrijd daar te laten afwerken.

Even leek het idee een mogelijke oplossing, maar de hoop van Utrecht wordt de grond in geboord door de KNVB. Een woordvoerder geeft tekst en uitleg tegen De Telegraaf. "Met het oog op de volksgezondheid adviseert de rijksoverheid momenteel niet naar het buitenland te reizen, tenzij dit strikt noodzakelijk is", legt de bond uit.

"Het is tegenstrijdig om het voetbalseizoen vroegtijdig te stoppen vanwege het coronavirus om vervolgens met tientallen, misschien wel honderden betrokkenen in een vliegtuig plaats te nemen. Daarnaast mogen volwassenen momenteel niet zonder 1,5 meter afstand van elkaar trainen. Op korte termijn is een officiële wedstrijd spelen dus helemaal niet mogelijk", luidt de reactie van de bond.

Dat zal een domper zijn voor Utrecht, dat donderdag nog aangaf steeds serieuzer met de plannen bezig te zijn. "Het is heel serieus, want de gezaghebber, de gedeputeerde voor sport en de voorzitter van de voetbalbond op Bonaire hebben dit idee omarmd", sprak Jeroen Bedaux, een van de advocaten die Utrecht bijstaat.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd