Sancho is bankzitter bij Dortmund: "Begint de druk te voelen"

29 mei 2020, 13:42

Voor de coronastop liep Jadon Sancho alles en iedereen voorbij in de Bundesliga, maar na de onderbreking is de Engelsman wisselspeler bij Borussia Dortmund. De buitenspeler begint last te krijgen van de druk, denkt zijn ploeggenoot Thomas Delaney.

Sancho scoorde veertien keer in dit Bundesliga-seizoen, maar die goals vielen voor de coronastop. Daarna is hij nog niet zo op dreef als daarvoor. "Hij is één van de grootste talenten waar ik mee gespeeld heb", zegt middenvelder Delaney over de twintigjarige aanvaller. "Bij dat talent komt veel druk kijken en ik heb de indruk dat hij dat nu begint te voelen, ook vanuit Engeland en de nationale ploeg."

"Tot dusver heeft hij altijd heel goed gepresteerd, veel beter dan mensen van hem hadden verwacht", vertelt de Deen aan ESPN. "Er is natuurlijk altijd een volgende stap en dat wordt nu interessant. Hoe gaat zijn ontwikkeling zijn? Als je naar zijn kwaliteiten kijkt, dan kan hij één van de vijf beste spelers ter wereld worden. Soms zie je dat spelers hun talent verkwanselen, maar bij hem kan dat eigenlijk al niet meer omdat hij zich al heeft bewezen. Hij heeft na Timo Werner en Robert Lewandowski de meeste goals in de competitie en dat is geweldig, maar hij moet nu gretig blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen