Drost positief over NAC: "Anders ging ik niet praten"

29 mei 2020, 09:51

Jesper Drost maakt mogelijk de overstap naar NAC Breda. De aanvaller beschikt over een aflopend contract bij Heracles Almelo en heeft zijn eerste gesprek met de club uit Brabant achter de rug. De 27-jarige middenvelder is positief over de club.

Hij zat deze week om tafel met Tom Van Den Abbeele, de technisch manager van NAC. Met trainer Peter Hyballa heeft Drost alleen telefonisch gesproken, maar een gesprek volgt mogelijk snel. "Het was een oriënterend gesprek", vertelt Drost aan BN De Stem over het gesprek met de manager. Zijn gevoel bij NAC is op zich goed, geeft Drost aan. "Anders was ik niet gaan praten."

NAC haalde deze week al Thom Haye naar Breda en ziet ook in Drost een belangrijke schakel in de nieuwe ploeg van Hyballa. Drost zal echter niet overhaast een beslissing nemen. "Er zit geen tijdsdruk op bij mij. Zeker met corona is het ook voor de clubs lastig. Binnenkort volgt nog een gesprek met de trainer", vertelt Drost. Eerder speelde hij voor PEC Zwolle, FC Groningen en Heracles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen