Stil afscheid Verhaegh: "Voor 99 procent zeker dat ik stop"

29 mei 2020, 07:36

Het laatste seizoen van Paul Verhaegh is niet geworden wat hij ervan had gehoopt. De rechtsback van FC Twente speelde hij minder dan hij had gehoopt en zag vervolgens de coronacrisis roet in het eten gooien. Hij spreekt van een merkwaardig afscheid.

De ervaren verdediger nam deze week afscheid van de selectie, die nu vakantie heeft na een merkwaardige periode. "Het was alsof de selectie in het niets oploste", legt hij uit aan TC/Tubantia. "Je praat nog even met elkaar, je wenst elkaar succes en dat was het dan. Dat voelde best raar, omdat zoveel mensen tegelijk vertrekken. Zelfs de trainers en de technisch directeur."

In de auto naar huis kwam het besef dat het nu echt voorbij is. "Normaal gesproken werk je naar je laatste wedstrijd toe, nu heb ik die gespeeld zonder dat ik me daar op dat moment van bewust was", zegt Verhaegh. De drievoudig international is 36 jaar en beschikte over een aflopend contract in Enschede. "Het is voor 99 procent zeker dat ik stop. Ik denk dat ik kan terugkijken op een prachtige loopbaan, het is alleen jammer dat ik bij FC Twente zo vaak geblesseerd was, terwijl ik in de jaren daarvoor vrijwel altijd fit ben geweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen