'Antalyaspor wil Botteghin, ook Turkse interesse voor Fer'

'Antalyaspor wil Botteghin, ook Turkse interesse voor Fer'

28 mei 2020 – Eric Botteghin kan zijn loopbaan vervolgen in Turkije. De 32-jarige verdediger staat in de belangstelling van Antalyaspor, meldt Voetbal International. Ook vanuit Italië is er sluimerende interesse voor de routinier, die bij Feyenoord over een aflopend contract beschikt.Als het aan Dick Advocaat ligt, wordt het contract van Botteghin verlengd. Vooralsnog heeft Feyenoord echter nog geen overeenstemming bereikt met verdediger. Door de coronacrisis hebben de Rotterdammers minder spelersbudget, wat het verlengen van het contract van Botteghin moeilijker maakt.

Leroy Fer zit in hetzelfde schuitje als Botteghin. De middenvelder loopt ook uit zijn contract en is nog niet tot een akkoord gekomen over een nieuwe verbintenis. Fer geniet eveneens belangstelling uit Turkije. Besiktas is naar verluidt de club die de elfvoudig Oranje-International wil vastleggen.

Fer heeft een optie in zijn aflopende contract. Licht Feyenoord die optie, dan blijft het salaris van de middenvelder minimaal gehandhaafd. Dat is in deze tijd geen optie voor Feyenoord, dat financieel een pas op de plaats moet maken.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 15 juli 2020

  2. dinsdag 14 juli 2020