Goed nieuws voor Chelsea: Kanté hervat individuele training

28 mei 2020, 21:36
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté heeft de training bij Chelsea hervat, melden diverse Britse media. De Franse middenvelder traint voorlopig nog wel voor zichzelf. De voorbije week bleef Kanté, met toestemming van zijn club, thuis.

Kanté nam op 19 mei deel aan de eerste training van Chelsea sinds de coronastop, maar daarna verscheen hij niet meer op het trainingsveld. De middenvelder maakt zich zorgen over de coronacrisis en vindt dat er in Engeland te snel weer getraind wordt. Zijn trainer, Frank Lampard, toonde begrip voor het standpunt van Kanté en gaf de Fransman toestemming om thuis te trainen.

De zorgen van Kanté zijn te begrijpen, aangezien zijn broer Niah in 2018 overleef aan een hartaanval en hij ook zijn vader al op 11-jarige leeftijd verloor. Zelf heeft de middenvelder volgens medisch onderzoek geen hartklachten.

Het is vooralsnog onduidelijk of Kanté er bij is als Chelsea over drie weken de Premier League hervat. Op 17 juni rolt de bal weer in de Engelse competitie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen