"Van Drongelen zou zo mee kunnen bij Ajax, Feyenoord of PSV"

28 mei 2020, 20:56

Huub Stevens heeft een hoge pet op van Rick van Drongelen. Met speciale belangstelling volgt de Limburger de 21-jarige verdediger, die bij zijn oude club Hamburger SV speelt. "Van Drongelen heeft alles in zich om zich van talent te ontpoppen tot volwassen verdediger", stelt hij in een gesprek met het Algemeen Dagblad.

Van Drongelen is bezig aan zijn derde seizoen in dienst van HSV. In Hamburg is hij een vaste waarde. Ook draagt hij ondanks zijn jonge leeftijd de aanvoerdersband. "Hij is goed in de opbouw van achteruit, kan zowel als back als centrale verdediger uit de voeten, en is sterk in de lucht. Nog een pre: zoveel linksbenige verdedigers heb je niet", somt Stevens op.

Stevens weet niet of de jonge verdediger de potentie heeft om op korte termijn opgeroepen te worden door bondscoach Ronald Koeman. "Maar Van Drongelen zou zo mee kunnen bij Ajax, Feyenoord of PSV. Dat zegt wel iets over hoe goed hij is. Voor zijn ontwikkeling is het alleen wel noodzakelijk dat hij komend seizoen op het hoogste niveau uitkomt in Duitsland. Dan kun je pas echt zien tot wat hij in staat is. Wat vaststaat: Van Drongelen is een zeer interessante speler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen