Feyenoord
0 – 0
PSV

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bekerfinale op Bonaire steeds serieuzer, UEFA op de hoogte

Bekerfinale op Bonaire steeds serieuzer, UEFA op de hoogte

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

28 mei 2020 – Het idee van FC Utrecht om de bekerfinale tegen Feyenoord op Bonaire te spelen, neemt steeds concretere vormen aan. Utrecht heeft dit aangedragen bij de UEFA als eventueel scenario. "Het is heel serieus, want de gezaghebber, de gedeputeerde voor sport en de voorzitter van de voetbalbond op Bonaire hebben dit idee omarmd", aldus Jeroen Bedaux, een van de advocaten die Utrecht bijstaat.

"Ze zullen vandaag of morgen officieel melden dat ze de finale kunnen organiseren en dat hun accommodatie voldoet aan de regelgeving", laat Bedaux weten aan NU.nl. "En volgens mij heeft Corendon al aangegeven dat zij de vluchten kunnen organiseren." Nadat het idee deze week gedropt werd, klonken er al gauw positieve geluiden vanaf het eiland. "Het zou jammer zijn als de KNVB niet van mening verandert", zo klonk het tegenover Amigoe.

Utrecht wil de bekerfinale dolgraag spelen en niet alleen om de eer. De Domstedelingen willen dat het ticket voor de groepsfase van de Europa League verbonden blijft aan de eindzege. Vooralsnog wil de UEFA dat nationale bonden hun Europese inschrijvingen voor 3 augustus doen. Voor die tijd kan het in elk geval niet op Nederlandse bodem gespeeld worden.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd