Spoorboekje: Bosz komt weer in actie met Bayer Leverkusen

Spoorboekje: Bosz komt weer in actie met Bayer Leverkusen

29 mei 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 29 mei.
Wedstrijden

VfL Wolfsburg (v) - FC Köln (v) 14.00 uur
Dominique Bloodworth hervat vanmiddag met VfL Wolfsburg de jacht op de Duitse landstitel. Het duel met FC Köln is de eerste competitiewedstrijd in de Bundesliga voor vrouwen sinds de coronastop. Voordat het seizoen stil kwam te liggen, was Wolfsburg niet te kloppen. De koploper is nog ongeslagen en morste slechts twee punten. Houden Bloodworth en consorten die vorm aan?

SC Freiburg - Bayer Leverkusen (20.30 uur)
De Bundesliga gaat in een razend tempo door. Voor Bayer Leverkusen staat de vierde wedstrijd in elf dagen tijd op het programma. Het elftal van Peter Bosz schoot uit de startblokken met klinkende overwinningen op Werder Bremen (1-4) en Borussia Mönchengladbach (1-3). De 1-4 nederlaag van dinsdag tegen VfL Wolfsburg kwam dan ook geheel onverwacht. Was het een incident of eist het drukke schema z'n tol?

Voetbal op tv

18.25 uur: SV Darmstadt - Greuther Fürth, FOX Sports 2 - live verslag uit 2. Bundesliga
20.25 uur: SC Freiburg - Bayer Leverkusen, FOX Sports 1 - live verslag uit Bundesliga
20.30 uur: Veronica Inside, Veronica - talkshow

Meer nieuws

  1. woensdag 15 juli 2020

  2. dinsdag 14 juli 2020