Schreuder wint weer eens: "De twijfels namen toch weer toe"

28 mei 2020, 11:10   Bijgewerkt: 28 mei 2020, 16:43

Alfred Schreuder kon gisteravond opgeluchte ademhalen: na zeven wedstrijden zonder zege wist hij met Hoffenheim weer eens te winnen. Schreuders ploeg klopte FC Köln met 3-1, maar ontsnapte nog aan een spannende slotfase. "De twijfels namen toch weer toe."

Met de vroege rode kaart voor Sebastiaan Bornauw van Köln en een 3-0 voorsprong, stevende Hoffenheim af op een eenvoudige overwinning. Nadat Benjamin Hübner van Hoffenheim in de vijftigste minuut zijn tweede gele kaart kreeg en Florian Kainz even later scoorde voor de gasten, begon het elftal van Schreuder toch voorzichtig te vrezen. Helemaal toen Mark Uth ook nog aan mocht leggen voor een penalty, maar de strafschop werd gestopt.

Schreuder: "De tweede helft begonnen we erg goed. We scoorden twee keer en bij de 3-0 voorsprong hadden we kalm moeten blijven. Na de rode kaart voor Benjamin Hübner namen de twijfels toch weer toe. Dat is ook normaal als je lange tijd niet hebt gewonnen. Voor ons was het cruciaal dat Oliver Baumann de penalty redde, anders had Köln weer bloed geroken. Je kunt niet altijd negentig minuten goed spelen, maar ik ben blij met het resultaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen