Barça moet vrezen voor mislukken transfer Martinez

Barça moet vrezen voor mislukken transfer Martinez

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

28 mei 2020 – FC Barcelona dreigt naast Lautaro Martinez te grijpen. Internazionale heeft verkondigd dat hun spits alleen te koop is wanneer clubs de clausule in zijn contract activeren. De afkoopsom bedraagt 111 miljoen euro en vervalt ook nog eens in juli. Voor Barcelona is het onmogelijk om zo'n transfersom in een keer op tafel te leggen.

Niet voor niets wilde Barcelona de prijs drukken door eigen spelers in de deal te proberen te betrekken. "Veel clubs hebben contact met ons opgenomen. Met name Barça. De realiteit is dat er maar één manier is om Martinez over te nemen en dat is de afkoopsom voldoen", zegt Inter-directeur Piero Ausilio tegen Sky Sport Italia. "Iedereen kent de clausule. Deze vervalt begin juli."

Met andere woorden: de Italianen zijn niet van plan de 22-jarige Argentijn, die in Milaan nog een driejarig contract heeft, te verkopen. "We hebben een goede relatie met Barcelona, maar zij weten onze bedoelingen. Er ligt een clausule en dat is de enige optie. Ik denk dat ik duidelijk ben geweest."

Reacties

gerelateerd