'Miljoenenbod op Ejuke door Heerenveen van tafel geveegd'

27 mei 2020, 16:43

SC Heerenveen heeft een Chinees bod op Chidera Ejuke van tafel geveegd, schrijft Voetbal International woensdagmiddag. De club uit China deed een bod van zeven miljoen euro, maar de Friese club verlangt het dubbele. Het nieuws is opvallend, daar technisch manager Gerry Hamstra dinsdag nog vertelde dat er van concrete belangstelling voor Ejuke geen sprake was.

De Chinese club zou anderhalve week nul op het rekest hebben gekregen. Dat Ejuke goed in de markt ligt, is niet vreemd. De 22-jarige Nigeriaanse aanvaller maakte in zijn debuutseizoen in de Eredivisie veel indruk. Met negen doelpunten en vier assists was hij een van de meest waardevolle spelers van het voetbaljaar, dat door de coronacrisis niet kon worden afgemaakt.

Ejuke is de voorbije periode ook in verband gebracht met Olympique Marseille en Lazio. Hij is niet de enige speler die er bij andere clubs goed opstaat. Zo zou smaakmaker Joey Veerman in de belangstelling van Feyenoord staan en wordt Mitchell van Bergen genoemd als mogelijk doelwit van Zenit St. Petersburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen