Ogen weer gericht op Balotelli: geruchten over contractontbinding

27 mei 2020, 16:12

Mario Balotelli staat weer eens in het middelpunt van de belangstelling. De spits van Brescia liet zich gisteren niet zien op het trainingsveld en sprak vandaag (woensdag) met technisch directeur Stefano Cordone. Is Balotelli op weg naar de uitgang?

Balotelli zou dinsdag wel verwacht worden op de training, maar de Italiaan kwam niet opdagen. Buikpijn werd opgevoerd als reden, maar daar bestaan twijfels over. Volgens berichten uit Italië is er meer aan de hand en zou er worden gesproken over contractontbinding. Sportmediaset en La Gazzetta dello Sport melden dat Balotelli vandaag met Cordone sprak.

Volgens Balotelli's broer Enoch Barwuah is er niks aan de hand.  "Het is allemaal onzin. Ik begrijp niet waarom journalisten zulke dingen schrijven", zegt hij tegen Calciomercato. "Mario traint elke dag als een professional." Balotelli heeft bij Brescia nog een contract voor twee seizoenen. Vorige zomer kwam hij over van Olympique Marseille. Een doorslaand succes is de terugkeer van de 29-jarige spits in Italië niet geworden. In negentien wedstrijden scoorde hij slechts vijf keer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen