Heracles wil verder met Schoofs en laat vertrekkers eerder gaan

27 mei 2020, 09:26

Heracles Almelo wil het aflopende contract van Lucas Schoofs graag verlengen. De middenvelder staat sinds begin dit seizoen onder contract bij de Eredivisionist en kwam slechts één duel in actie, toch zijn ze wel content met de Belg. "We hebben goede hoop dat we er uitkomen", aldus Tim Gilissen.

Dat vertelt de technisch directeur tegenover TC/Tubantia. Schoofs speelde slechts één officieel duel namens Heracles Almelo en deed dat ook nog eens als omgeturnde rechtsback, nadat Navajo Bakboord geblesseerd raakte en voor de rest van het seizoen eruit lag. Tegen ADO Den Haag vulde Schoofs die positie eind februari naar behoren in.

Vertrekkers trainen niet meer mee

Verder gaat Heracles Almelo na deze week niet meer verder met de spelers die een aflopend contract hebben. Vanaf het begin van de nieuwe maand juni, als de verbintenissen nog een maand doorlopen, mogen de transfervrije voetballers en huurlingen in principe vertrekken. Dat betekent dat onder andere Mauro Junior, Mo Osman en Alexander Merkel niet meer terugkeren in Almelo. Alleen spelers die op eigen verzoek willen blijven meetrainen, zijn welkom. Dat geldt ook voor huurling Delano Burgzorg, van wie het nog onduidelijk is of hij na dit seizoen kan blijven.

Lees ook: Burgzorg hoopt op langer verblijf bij Heracles Almelo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen