Spoorboekje: duidelijkheid over Serie A, topduel in 2. Bundesliga

Spoorboekje: duidelijkheid over Serie A, topduel in 2. Bundesliga

28 mei 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 29 mei.
Nieuws


Wordt de Serie A hervat?
Een belangrijke dag voor het Italiaanse voetbal: vandaag moet duidelijk worden of de Serie A wordt hervat. De voorzitters van de bond en de competitie spreken hierover met sportminister Vicenzo Spadafora. 14 juni geldt als mogelijke herstartdatum.

Nederland had eerste duel op EK-voorbereiding gespeeld
Hoe had de wereld er momenteel zonder het coronavirus uitgezien? Het is een vraag waar nooit een antwoord op zal komen. Zeker is dat Oranje dan vandaag de eerste oefenwedstrijd had gespeeld tegen Griekenland, ter voorbereiding op het EK 2020. Was Memphis Depay al fit geweest en hoe zag de selectie er verder uit van Ronald Koeman? Het is allemaal niet aan de orde. 

Wedstrijden

VfB Stuttgart - Hamburger SV (20.30 uur)
Runner-up Hamburger SV had een bijzonder zwaar programma na de hervatting van de 2. Bundesliga, want na de zege op Greuther Fürth en het gelijkspel tegen koploper Arminia Bielefeld – tegen wie het meer had verdiend – gaan Rick van Drongelen en Timo Letschert ditmaal op bezoek bij nummer drie VfB Stuttgart. Bij een zege doet het hele goede zaken: het brengt de directe opponent de derde nederlaag op rij toe en slaat een gaatje naar de plekken achter zich. Dan komt promotie naar het hoogste niveau een stuk dichterbij. 

Voetbal op tv

15.45 uur: Paniekvoetbal, Ziggo Sport, tv-programma
19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, actualiteitenprogramma
20.25: VfB Stuttgart – Hamburger SV, FOX Sports 1, live verslag van de 2. Bundesliga-topper
20.30 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1, voetbaltalkshow 

Meer nieuws

  1. woensdag 15 juli 2020

  2. dinsdag 14 juli 2020

  3. maandag 13 juli 2020