Gisteren gemist: nieuwe trainer voor Vitesse, Bayern wint kraker

27 mei 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 26 mei.

Witte rook in Arnhem: Vitesse stelt Letsch aan als trainer

Zoals verwacht is Thomas Letsch de nieuwe hoofdtrainer van Vitesse. De Arnhemmers gaan niet door met Edward Sturing en zijn zeer positief over de 51-jarige Letsch, die voor twee jaar heeft getekend bij Vitesse. Dat bevestigt de club dinsdag. Hij heeft met name in Oostenrijk al veel ervaring opgedaan.

Bayern kan champagne voor nieuwe landstitel koud zetten

Bayern München heeft de achtste landstitel op rij voor het grijpen. In een rechtstreeks gevecht met Borussia Dortmund toonde het elftal van Hansi Flick zich oppermachtig in het Signal Iduna Park. Een spektakelstuk werd het dinsdagavond niet, maar Bayern maakte de nummer twee van de Bundesliga vleugellam en boekte zo een zeer verdiende 0-1 overwinning. Met zeven punten voorsprong en nog zes wedstrijden voor de boeg, kan Bayern titelprolongatie nauwelijks meer ontgaan.

Bonaire wil Nederlandse bekerfinale best organiseren

Bonaire staat zeker niet onwelwillend tegenover het organiseren van de KNVB Beker-finale tussen FC Utrecht en Feyenoord. Utrecht wil de eindstrijd zo graag spelen dat het alle mogelijkheden onderzoekt. Het spelen in Duitsland of op Bonaire zou een mogelijkheid zijn. Op het eiland wordt er positief gereageerd op de plannen.

Bosz en Leverkusen beleven dramatische avond tegen Wolfsburg

Bayer Leverkusen won vier competitiewedstrijden op rij overtuigend en kon bij winst vanavond (dinsdag) op één punt komen van Borussia Dortmund, maar heeft die kans laten liggen. Op eigen veld maakte het team van Peter Bosz en povere indruk tegen VfL Wolfsburg, dat met 1-4 won. Drie van de vier goals vielen uit standaardsituaties.

Frankfurt speelt gelijk tegen Freiburg, ook remise Werder

Met Bas Dost in de ploeg heeft Eintracht Frankfurt dinsdagavond een spectaculaire avond beleefd tegen SC Freiburg. Op eigen veld speelde het team met 3-3 gelijk. Een opsteker voor Frankfurt, aangezien het in de tweede helft nog tegen een 1-3 achterstand aankeek.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen