Frankfurt speelt gelijk tegen Freiburg, ook remise Werder

26 mei 2020, 22:48

Met Bas Dost in de ploeg heeft Eintracht Frankfurt dinsdagavond een spectaculaire avond beleefd tegen SC Freiburg. Op eigen veld speelde het team met 3-3 gelijk. Een opsteker voor Frankfurt, aangezien het in de tweede helft nog tegen een 1-3 achterstand aankeek.

Frankfurt - Freiburg 3-3

Frankfurt is bezig aan een moeizaam seizoen en dat geldt niet voor SC Freiburg, dat knap zevende staat. Frankfurt staat veertiende en moet de punten sprokkelen. Het was dan ook een domper dat de bezoekers via Vincenzo Grifo na een halfuur op voorsprong kwamen, maar het antwoord kwam snel. André Silva, de aanvalskompaan van Dost, werkte vijf minuten later de 1-1 tegen de touwen. Na de pauze was Frankfurt de betere ploeg, maar sloeg Freiburg ineens twee keer toe. Doelpunten van Nils Petersen en Lucas Hoeler brachten de bezoekers in een zetel. Genoeg was het echter niet, want Frankfurt kwam knap terug. Daichi Kamada en Timothy Chandler hielpen Frankfurt aan een zwaarbevochten gelijkspel.

Werder Bremen - Borussia Mönchengladbach 0-0

Werder Bremen won afgelopen weekend eindelijk weer eens en heeft dinsdag wederom prima zaken gedaan. Het sterke Borussia Mönchengladbach werd in een saaie wedstrijd op een gelijkspel gehouden. Met Davy Klaassen in de basis eindigde het in 0-0. Gladbach klimt ondanks het puntenverlies wel over Bayer Leverkusen heen naar plaats vier. Werder staat zeventiende en bivakkeert nog altijd in zwaar weer.