VVV niet verder met Wright, Van Ooijen en Cattermole

VVV niet verder met Wright, Van Ooijen en Cattermole

26 mei 2020 – VVV-Venlo neemt definitief afscheid van Peter van Ooijen, Lee Cattermole, Haji Wright, Jerome Sinclair, John Yeboah, Oussama Darfalou en Thomas Bruns. De eerste drie hebben een aflopende verbintenis in Limburg, de andere vier zijn huurspelers die niet meer terugkeren. Eerder werd ook van Roel Janssen (Fortuna Sittard) en Nils Röseler (nog onbekend) al afscheid genomen.Dat schrijft VVV-Venlo op de clubsite. Van Ooijen (28) kwam in 2018 over van Heracles Almelo en maakte in vijftig optredens een prima indruk tegen de Eredivisie-club. VVV-Venlo schrijft dat hij op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging, waardoor hij vermoedelijk zelf voor een afscheid heeft gekozen.

Cattermole (32) kwam in augustus over naar VVV-Venlo, nadat hij transfervrij was na vele jaren in Engeland. Hoewel hij als grote naam en verrassend werd binnengehaald, kon hij de grote belofte niet echt inlossen in Limburg. Hetzelfde geldt voor Wright: hij neemt na een éénjarig contract afscheid van de Venlonaren. Naast alle vertrekkers presenteerde de club Guus Hupperts, Lukas Schmitz, Jafar Aris en de gehuurde Roy Gelmi als aanwinsten voor volgend seizoen. 

Afscheid huurlingen
Verder neemt de club afscheid van huurlingen Sinclair (Watford), Yeboah (VfL Wolfsburg), Darfalou (Vitesse) en Bruns (Vitesse): het viertal werd gehuurd door VVV-Venlo, maar daar komt dus in principe geen vervolg aan.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 11 juli 2020

  2. vrijdag 10 juli 2020