Zlatan krijgt goed nieuws over blessure: achillespees intact

26 mei 2020, 12:42   Bijgewerkt: 26 mei 2020, 15:46

De kwetsuur van Zlatan Ibrahimovic (38) valt enigszins mee: de vrees dat het een zware achillespeesblessure betreft, is door AC Milan dinsdagmiddag weggehaald. De achillespees is volgens de Serie A-club nog 'perfect intact' en over tien dagen wordt er verder onderzoek gedaan naar de schade in zijn rechterkuit.

Want daarin zal wel een blessure worden gevonden, alleen de ernst daarvan moet nog worden bekeken. De club verwacht dat hij ongeveer een maand niet inzetbaar is, waardoor hij de hervatting van de Serie A – als die half juni wordt gestart zoals momenteel staat gepland – vermoedelijk moet missen. Bij een snel herstel zou Ibracadabra mogelijk dit seizoen nog wel minuten kunnen maken.

Maandag viel Ibrahimovic uit met een blessure en gevreesd werd voor een zware achillespeesblessure en misschien wel het einde van zijn loopbaan. Dat is in elk geval door deze blessure niet aan de orde: die angst heeft AC Milan weggehaald.

Met een aflopend contract in het vooruitzicht is het nog onduidelijk waar de toekomst van Zlatan ligt. Volgens zijn goede vriend Sinisa Mihajlovic was het plan om terug te keren naar Zweden óf bij Bologna te komen voetballen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen